2104125338 Φιλελλήνων 20, Πειραιάς athstam1@gmail.com

 

Καλώς ήρθατε στη σελίδα!

Το Δικηγορικό γραφείο Αθηνά Σταμελάκη και Συνεργάτες που λειτουργεί από το 2012 είναι ένα επιτυχημένο νομικό σχήμα με στόχο την σφαιρική παροχή νομικών υπηρεσιών σε όλους τους κλάδους του δικαίου.
Το παραπάνω νομικό σχήμα αποτελείται από έμπειρους και καταρτισμένους νομικούς επιστήμονες-συνεργάτες που με την πλούσια δικαστηριακή εμπειρία τους και την συνεχώς ανανεωμένη και εμβαθυμένη επιστημονική γνώση τους είναι ικανοί να παράσχουν αποτελεσματικά την καλύτερη νομική λύση που εξειδικευμένα ικανοποιεί την εκάστοτε ανατεθείσα περίπτωση.

Το δικηγορικό μας γραφείο εργάζεται σταθερά με απόλυτο σεβασμό στο πρόσωπο των εντολέων μας με γνώμονα την επαγγελματική ευσυνειδησία, την ειλικρίνεια, την υπευθυνότητα και την συνέπεια στοχεύοντας στην άριστη εξυπηρέτηση των νομικών και οικονομικών συμφερόντων των εντολέων μας. Το δικηγορικό μας γραφείο συνεργάζεται στενά με ευρύ δίκτυο εξωτερικών συνεργατών-επιστημόνων, όπως οικονομολόγων και διαχειριστών αφερεγγυότητας, συμβολαιογράφων, μεσιτών ακινήτων, ορκωτών πραγματογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομικών, φοροτεχνικών, φορολογικών συμβούλων, τραπεζικών συμβούλων, ναυλομεσιτών και ανθρώπων που εργάζονται στη ναυτιλία, μηχανολόγων-μηχανικών, δικαστικών γραφολόγων, ασφαλιστών και πρακτόρων ασφάλισης, παιδοψυχολόγων και παιδοψυχιάτρων και άλλων επιστημόνων και επαγγελματιών για την πληρέστερη και πολύπλευρη κάλυψη των αναγκών των εντολέων μας.

Το γραφείο μας παρέχει την δυνατότητα εκπροσώπησης των εντολέων μας σε όλα τα δικαστήρια της ελληνικής επικράτειας και μέσω εξειδικευμένων συνεργατών μας στις περισσότερες δικαστηριακές περιφέρειες της χώρας.
Οι διαχρονικές και συνεχείς συστάσεις των εντολέων μας είναι η σταθερή απόδειξη της εμπιστοσύνης τους και της επαγγελματικής μας επάρκειας στην ικανοποίηση των αιτημάτων τους.


ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Οικογενειακό Δικαιο - Οικογενειακή διαμεσολάβηση διαφορών - Ενδιοικογενειακή βία - Αξιώσεις αποκτημάτων μετά τον γάμο - Επιμέλεια - Επικοινωνία τέκνων

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στόχος μας

Στόχος μας

είναι να παρέχουμε εξατομικευμένες, ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές νομικές λύσεις σε κάθε πελάτη. Η διαφάνεια, η επικοινωνία και η επιδίωξη της δικαιοσύνης αποτελούν τις βασικές αρχές μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ