2104125338 Φιλελλήνων 20, Πειραιάς athstam1@gmail.com
hero image

 

 
 
 
 
     
     
 

Σταμελάκη Αθηνά
Δικηγόρος Πειραιάς Αθήνα


Σύντομο βιογραφικό

Η Αθηνά Γ. Σταμελάκη, κόρη του αποθανόντος δικηγόρου Γεωργίου Σταμελάκη, είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής του Ε.Κ.Π.Α., κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Ιδιωτικό Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο και δεύτερου μεταπτυχιακού διπλώματος Φορολογικών επιστημών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΑΣΟΕΕ). Η Αθηνά Σταμελάκη είναι μαχόμενη δικηγόρος Πειραιά από το 2000 με συνεχή συνδικαλιστική παρουσία και πρώην εξωτερική συνεργάτης τράπεζας, του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας και νυν εξωτερική νομική σύμβουλος Δημοτικής επιχείρησης.

 
     
     
 
 
 
 
 
 
 
 
  Έχει χειριστεί με επιτυχία πολλές διαφορετικής φύσεως υποθέσεις της μαχόμενης δικαστηριακής δικηγορίας και έχει αποκτήσει σφαιρική εμπειρία από όλους σχεδόν τους τομείς δικαίου με τους οποίους έχει ενασχοληθεί επιτρέποντας της την ολιστική αντιμετώπιση ενός νομικού θέματος. Έχει διατελέσει Πρόεδρος των Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων Πειραιά, Ταμίας της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Δικηγόρων, εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου -  
     
 

Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Πειραιά (Αντιπρόεδρος) από το 2013-σήμερα και εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά από το 2018-σήμερα. Έχει συμμετάσχει σε πολλά επιστημονικά σεμινάρια και συνέδρια και έχει αρθρογραφήσει στα περιοδικά «Παρίσταμαι» και «Δικηγορική Επικαιρότητα». Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και μητρική ελληνικά και έχει δίκτυο εξυπηρετούμενων πελατών στην Ευρώπη, στη Νέα Υόρκη και στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

 

 
     
 
 
 
 
 
 
  .