2104125338 Φιλελλήνων 20, Πειραιάς athstam1@gmail.com
hero image

 

Σταμελάκη Αθηνά
Δικηγόρος Πειραιά


Η ομάδα μας

Αντώνης Κασιμάτης
Ο Αντώνιος Κασιμάτης γεννήθηκε στις 28.3.1966 στον Πειραιά, απόφοιτος της Ιωνιδείου Προτύπου Σχολής Πειραιά και της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Είναι δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω. Ως δικηγόρος ασχολήθηκε πάντοτε με την γενική δικηγορία. Ιδιαίτερα όμως ασχολήθηκε με το εκκλησιαστικό δίκαιο, υπήρξε νομικός σύμβουλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς, της Ιεράς Μητροπόλεως Τριφυλίας & Ολυμπίας από το 2018-σήμερα, πληρεξούσιος της Ιεράς Μητροπόλεως Σάμου, αρκετών Ιερών Ναών, ενώ στο παρελθόν (2000-2010) ήταν έμμισθος νομικός σύμβουλος της ΑΓΡΟΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΡΠΑΘΟΥ Α.Ε.. Τα τελευταία χρόνια, πέραν των ανωτέρω, ασχολείται με ποινικές υποθέσεις, ιδίως οικονομικού εγκλήματος.
Μέλος του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά 2020-2022, μέλος του Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΠ 2014-2020 και 2022-σήμερα.
Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και μητρική ελληνικά.Κωνσταντίνα Σταθούλια
Η Κωνσταντίνα Σταθούλια είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ενώ παράλληλα έχει παρακολουθήσει για ένα ακαδημαϊκό εξάμηνο το πρόγραμμα της Νομικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Eötvös Loránd (ELTE) στην Βουδαπέστη της Ουγγαρίας, σε μία από τις παλαιότερες και πιο δημοφιλείς νομικές σχολές, με έτος ίδρυσης το 1667. Η Κωνσταντίνα απέκτησε πολυπολιτισμικές και διεθνείς γνώσεις στο Αστικό και Ποινικό Δίκαιο. Ως νέα ταλαντούχα Δικηγόρος Πειραιώς, με αφοσίωση σε αυτό που καλείται να κάνει, ασχολείται κυρίως με υποθέσεις Αστικού Δικαίου (οικογενειακό, κληρονομικό και εμπράγματο), Δικαίου Αλλοδαπών, Δικαίου Ακινήτων και Ποινικού Δικαίου.
Κατέχει πιστοποιήσεις από σεμινάρια δικαστικής ψυχολογίας- ψυχοθεραπείας και αγγλικής νομικής ορολογίας, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει ως κριτής στο διαγωνισμό εικονικών δικών «Πρωταγόρας».
Μιλάει αγγλικά, ισπανικά και μητρική ελληνικά.Ελένη Μουγιάκου
Η Ελένη Μουγιάκου είναι ασκούμενη δικηγόρος Πειραιώς, με πτυχίο Νομικής από το Neapolis University Pafos στην Κύπρο και εγγεγραμμένη στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα Ποινικού Δικαίου του European University Cyprus στην Λευκωσία. Με προσανατολισμό και πάθος για το Ποινικό Δίκαιο, η Ελένη έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων ποινικού περιεχομένου με θεματολογία: Το Ποινικό Δίκαιο Ανηλίκων, τα Εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας και της οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, την παραγραφή του εγκλήματος, τους αυτοτελείς ισχυρισμούς και τα άλλοθι στην ποινική δίκη, ενώ κατέχει άριστες γνώσεις πληροφορικής, με πιστοποίηση UCERT.
Μιλάει αγγλικά, γαλλικά και μητρική ελληνικά.